Helsingin Paperipaja ry muuttaa Koskelaan / Our workshop is moving to Koskela, Helsinki

Uudet tuulet puhaltavat pajallamme!

Helsingin Paperipaja ry muuttaa Koskelaan! Uusi osoitteemme 1.5. alkaen on Juhana-Herttuantie 9, 00600 Helsinki. Toimintamme jatkuu paperinvalmistukseen entistä paremmin soveltuvissa tiloissa sekä paremmalla sijainnilla. Uudet tilat sijaitsevat asuinkerrostalon kivijalassa. Uusi tila on yhteinäisempi ja remontoitu juuri meidän tarpeitamme ajatellen.

Helsingin päärautatieasemalta on suora bussiyhteys Koskelaan. Bussi 55 kulkee steissiltä pajalle 35 minuutissa ja pysäkki on aivan pajan vieressä. Taivaskallion ja Valtimontien bussipysäkeiltä kävelee pajalle alle 10 minuutissa (650 m). Oulunkylän ja Käpylän juna-asemilta kävelee pajalle 15-20 minuutissa.

Avaamme tilanvuokrauksen yhdistyksen ulkopuolisille henkilöille heti kun saamme muuton päätökseen. Stay tuned ja ihanaa kevättä paperipajan väeltä! 🌿🌼

✨🌪✨🌪✨🌪✨🌪✨🌪✨🌪✨🌪✨🌪✨🌪✨🌪✨🌪✨🌪✨🌪✨🌪✨🌪✨

Exciting times!

Our papermaking workshop is moving to Koskela! From 1.5. onwards you’ll find us at Juhana-Herttuantie 9, 00600 Helsinki. The workshop continues operating in a space even more suitable for papermaking. The location is also easier accessible. The new space is on the ground floor of a residential apartment building.

The bus 55 drives just in 35 minutes to Koskela from the Helsinki Central Railway Station. The bus stop is right next to our workshop. There’s a short walk (650 m) from bus stops Taivaskallio and Valtimontie. There’s a 15-20 min walk from Oulunkylä and Käpylä train stations.

We will open the workshop rental to people outside of our association as soon as we finalize the move. Stay tuned and have an amazing Springtime! 🌿🌼

Published by helsinginpaperipaja

Papermaking workshop in Helsinki, Finland. Paperinvalmistuspaja Helsingin Roihupellossa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s