Konstrundan 4.-5.9.2021

Avoimet ovet Helsingin Paperipajalla Konstrundanissa!

Ovet avoinna klo 11-17, ilmainen sisäänpääsy

Ohjelmaa paperipajalla:

Tiloihin ripustetaan paperitaiteen myyntinäyttely.
Myynnissä myös valmista happovapaata lumppupaperia, joka on valmistettu pajallamme. Myynnin tuotot menevät paperipajan ylläpitokuluihin.

Avoimet ovet kolmen taiteilijan työhuoneilla: Emma Peura, Maria Valkeavuolle ja Outi Koivisto.

Työnäytös/minityöpaja: Paperipajan puolella pääset kokeilemaan paperinvalmistusta! Jokainen vieras saa nostaa paperiarkin massasta, jonka olemme valmistaneet etukäteen luonnonkuiduista. Arkin saa halutessaan viedä mukanaan ja kuivattaa kotona. Soveltuu myös lapsille!

Helsingin Paperipaja ry on kuuden ammattikuvataiteilijan vuonna 2019 perustama yhdistys. Se on ainoa Suomessa toimiva paperin valmistamiseen keskittyvä paja, jonka tavoitteena on löytää uusia nykypaperitaiteen ilmaisumuotoja ja materiaaleja.

Yhdistyksemme ylläpitää paperinvalmistustyöpajaa sekä vuokraa kolmea työhuonetta jäsentaiteilijoilleen. Taiteilijat voivat valmistaa pajallamme happovapaata lumppupaperia taidemateriaaliksi. Järjestämme myös paperinvalmistuskursseja muutaman kerran vuodessa.

Asiakaskuntamme on painottunut ammattikuvataiteilijoihin, mutta pajamme on yhteisö kaikille kädentaidoista ja ekologisesta taiteentekemisestä kiinnostuneille.

Yhdistyksen taiteilijat ovat lukuisin eri tekniikoin työskenteleviä ammattilaisia, joita yhdistää rakkaus paperiin.

https://www.konstrundan.fi/fi/ateljeet/artikkelit_2021/artikkeli_helsingin_paperipaja/

Published by helsinginpaperipaja

Papermaking workshop in Helsinki, Finland. Paperinvalmistuspaja Helsingin Roihupellossa.